Hrimnir ramen

På Hrímnir utforsker vi tradisjonelle kulinariske teknikker fra Norden og Japan - blant annet røyking, preservering, fermentering og grilling - og skaper en ny dimensjon av den tradisjonelle japanske retten ramen. Hrímnir betyr “dekket av sot/aske” og kommer fra gammelt norrønt språk

Katla

Katla er navnet på restauranten til den islandske kokken Atli Mar Yngvason, som i samarbeid med Lava Oslo åpnet dørene i Universitetsgata 12 i august 2018. Navnet er hentet fra en av de største vulkanene på Island og er et høyst levende sted med åpent kjøkken, uformell atmosfære og høy puls

Stasjonen

Vi holder åpent fra klokken tolv og sørger for nybakte bakevarer fra vårt surdeigsbakeri og god kaffe. Vi vil at Stasjonen skal være en plass for alle. En møteplass for venner og familie. Barna har sin egen lekekrok, vi har biljard, ping pong, dart og shuffleboard. Det er også en fin plass om du skal holde et møte eller ta med seg sitt mobile kontor for en annerledes arbeidsdag.

Smalhans

Smalhans, St. Hanshaugens knutepunkt og hele Oslos nabolagsrestaurant, har fokusert på deleretter og naturvin siden 2012.

TGC

Velkommen til The Golden Chimp. The Golden Chimp er bygget på kjærligheten til dumplings og asiatiske smaker. Et sted hvor man kan oppleve japansk kultur gjennom mat, drikke, musikk og atmosfære. Du finner oss på Tøyen rettere bestemt Heimdalsgata.

Haakon

Restaurant Haakon - En restauranthybrid

Vi inviterer  gjester utenfra til vår lunsj. For å unngå å stå i kø kan du betale din lunsj med mobilen din via vår nettside, scanne QRkoden rett innenfor døren hos oss, og forsyne deg fra vår buffet.

Handwerk

Botaniske

Vi holder til i nydelige omgivelser i Botanisk hage på Tøyen og er en av to Handwerk utsalg. Her er det helårskafé med uteservering i sommerhalvåret. Vi har fokus på gode, kortreiste og økologiske råvarer.

Sentralen Restauarnt

Velkommen inn til et innovativt spisested for de fleste anledninger med gode norske råvarer og kontinentale smaker. Restauranten er godt plassert i den praktfulle kvadraturen og er en vital møteplass som binder sammen et ellers yrende kulturhus.

Strand restaurant

Det ærverdige Strandhuset i Bærum har huset restaurantdrift siden 1924. Huset bærer på lange tradisjoner og historie, men siden 2010 har den flotte restauranten blitt drevet av Lava Oslo. Huset rommer i dag flere selskapslokaler, en stor terrasse med uteservering, samt restaurant og en liten kafe

Vega snackbar

Vega Snackbar ligger i Hausmannsgate nærmere bestemt i Vega Scene. Vega er en Art Cinema og et lite storbyteater som løfter frem aktuelle filmer og ny dramatikk. Her finner du med tre kinosaler, en teatersal og en debattsalong. Filmene vises uten reklame.  

Hitchhiker

Med fem år på ryggen som landets første streetfood-restaurant var det på tide å løfte sjappa til et nytt nivå, og vi gleder oss veldig til å vise frem den nye restauranten

Dugurd kantiner

Dugurd tilbyr kantineløsninger som er utviklet over mange år. Her handler det om å tilby mat som er i takt med tiden gjennom rene, naturlige og gode råvarer. En del er økologiske, men det viktigste er at maten er produsert av mennesker som selv setter kvaliteten i fokus.

Gurken Gurken Gurken Gurken

er naboen og søsterbar på restaurant Brutus. Det ble åpnet av de samme gutta noen måneder etter spisestedet, når lokalet ble tilgjengelig. Dette er stedet å dra før og / eller etter måltidet ditt på Brutus for å drikke enda mer naturlige viner

Sentralen Kafe

Sentralen Kafé er åpent fra tidlig og tilbyr masse godt til frokost. Her kan du få en god start på dagen, holde et møte, sette deg ned å jobbe i den romslige kafeen eller ta med deg en god kopp kaffe on-the-go.

Handwerk Vulkan

Vi er et dagbakeri, vi starter dagen om morgenen med å klargjøre deigene, fra kl 11 elter vi deigen og frem til klokken 2 fermenteres deigen.
De fleste brødene stekes så i løpet av kvelden.
Vi ønsker brød med litt sødme slik at vi derfor har en kortere fermenterings prossess en andre bakerier.

untitled-4783.jpg

Brutus

Bar Brutus er et spesielt sted. Et sted med flinke folk som noen ganger går for langt. Enten det er servitører i cargoshorts og camo-caps på vinteren, hovmestere i fotballtrøye som jeg antar er fra NOMAs bedriftslag