Lava Oslo står i dag for driften av restaurantene Hrimnir Ramen, The Golden Chimp, Handwerk Botaniske, Vega Snackbar, Sentralen Restaurant og Kafè, Brutus og Hitchhiker. I tillegg driver vi sammen med kantineselskapet Dugurd kantiner hos blant annet Nationalmuseet og Braathen Eiendom, der man også finner Restaurant Haakon.

Hos Lava Oslo har vi en tydelig prioritet, alle våre prosjekter skal ha et høyt fokus på mangfold og på bærekraft. I tillegg har Lava Oslo en målsetting om å bli bransjens beste arbeidsplass og arbeidsmiljø. Vi ønsker å ta vare på, utvikle og se at våre kollegaer både lykkes og trives i jobben sin.

Administrasjonen i Lava Oslo består i dag av 5 personer, framfor alt har vi grunderne av Lava Oslo, Tom Victor Gausdal, Anders Braathen og Even Ramsvik. Deres bakgrunn, erfaring og CV`er taler for seg, men den unike erfaringen har de lyst til å dele med flere. Vi bistår derfor med alt fra tekniske løsninger og systemer, menyutvikling og rekruttering. I tillegg driver vi i administrasjonen, med Tom Victor i spissen, vårt eget lærling-program, et program som vi skal satse ytterligere på fremover. Vi ønsker helt enkelt å bidra til at vi ikke bare utvikler oss selv, men også resten av bransjen. Vi er også et konsern som er i stadig utvikling og vekst, og derfor har vi også fokus på nye prosjekter, enten det er utvikling av helt nye prosjekter eller oppdatering og videreutvikling av eksisterende prosjekter.

I tillegg til dette har Lava Administrasjonen en viktig rolle i å være ansvarlige for alt som har med økonomi og HR å gjøre, samt et stort fokus på marketing, PR og annen publisitet.

Lava Administrasjonen har også en målsetting om å samle alle kollegaene vi har, og sikre at vi samarbeider så godt som mulig. Vi vet at jo bedre vi samarbeider på tvers, og jo flere som jobber etter de samme målsettingene, desto bedre blir vi.


Maria Aas-Eng

maria@lavaoslo.no
Konsernsjef/daglig leder

Anders Braathen

anders@lavaoslo.no
Driftsansvarlig ,tekniske løsninger og systemer.

Tom Victor Gausdal

tom@lavaoslo.no
Menyutvikling, rekruttering og lærlinger


LAVA OSLO (🇬🇧)

Lava Oslo is responsible for the operation of the restaurants Hrimnir ramen, Hitchhiker, Smalhans, Brutus, The Golden Chimp, Katla, Handwerk Botaniske, Vega snack bar and Sentralen restaurant and café. In addition, the operator of the canteen company Dugurd with their premises at the National Museum and Braathen property where Restaurant Haakon is located.

The Lava Oslo philosophy builds upon a bigger picture including local producers for meat and vegetables. Creating their menus around natural resources and focusing on animal welfare. Their goals for the future is to run more sustainable places and to place value in different arenas within their reach. They will also keep launching new books, recruite young talent and to work close with their partners to make the best possible ecological, ethical and sustainable enviroment for the food scene in Oslo.