Lava Oslo
Lava Oslo

Vi driver ulike selskapslokaler over hele Oslo som kan passe til ditt arrangement

Selskapslokaler til enhver anledning - uansett formål. Våre selskapslokaler setter rammen rundt selve arrangementet, så hvorfor ikke la muligheten til å skape noe unikt inspirere deg? 

Inviter til selskap på en en restaurant, eller tilbring sommerkvelden med kollegaer, venner og bekjente ved vannet hos Strand. Samle familien på en restaurant, et chambré séparée, til anledninger som dåp, bryllupsfest, jubileum eller en minnestund. Hold bedriftsarrangement i kule eventlokaler hos oss er mulighetene er mange. Med et bredt utvalg av forskjellige tilbydere kan du velge mellom å komme til et ferdig dekket bord, eller kun leie et lokale og ordne med dekor selv.

Inne på hvert selskapslokale finner du en presentasjon av lokalet med bilder, tekst og annen relevant informasjon. Send forespørsel til en av våre steder for mer info. 

Send oss gjerne en forespørsel på epost så tar vi kontakt med deg.


 På Strand finnes det  4 flotte selskapslokaler som kan tilpasses til et bredt utvalg av arrangementer. Der i blant bryllup, jubileum, konferanse, minnestund eller firmafest.Ballsalen kapasitet: 120 personer på runde bord. Ballsalen har  makskapasitet på 120 personer på runde bord.  Fotorommet tar maks 16 personer på langbord White room tar maks 8 personer på langbord Festsalen tar fra 15- 60 personer med ulike oppsett. 

Strand finnes det  4 flotte selskapslokaler som kan tilpasses til et bredt utvalg av arrangementer.
Der i blant bryllup, jubileum, konferanse, minnestund eller firmafest.Ballsalen kapasitet: 120 personer på runde bord.

Ballsalen har  makskapasitet på 120 personer på runde bord. 
Fotorommet tar maks 16 personer på langbord
White room tar maks 8 personer på langbord
Festsalen tar fra 15- 60 personer med ulike oppsett. 

 Vulkan Matsal  kan leies til alt fra demonstrering, kurs, lansering, møter, konferanser, arrangementer og selskaper. Hele lokalet er på 200 kvm, men kan også deles i to mindre lokaler,  Kantina og Kontoret . Lokalet har alle konferanse fasiliteter, eget kjøkken og bar til lukkede selskap.   Se her

Vulkan Matsal kan leies til alt fra demonstrering, kurs, lansering, møter, konferanser, arrangementer og selskaper.
Hele lokalet er på 200 kvm, men kan også deles i to mindre lokaler, Kantina og Kontoret. Lokalet har alle konferanse fasiliteter, eget kjøkken og bar til lukkede selskap. 

Se her

 Smalhans tilbyr egne selskapslokaler for inntil 20 personer. I selve restauranten finnes det flere muligheter for langbord med inntil 36 gjester i den ene delen og 26 personer i den andre delen av restauranten.   Se her

Smalhans tilbyr egne selskapslokaler for inntil 20 personer. I selve restauranten finnes det flere muligheter for langbord med inntil 36 gjester i den ene delen og 26 personer i den andre delen av restauranten. 

Se her

 The Golden chimp tilbyr bord for selskaper på inntil 14 personer i restauranten, eller for egne grupper oppe i baren. Kontakt de gjerne for et tilbud på en egen meny til ditt selskap   Se her

The Golden chimp tilbyr bord for selskaper på inntil 14 personer i restauranten, eller for egne grupper oppe i baren. Kontakt de gjerne for et tilbud på en egen meny til ditt selskap 

Se her

 Brutus på Tøyen tar i mot egne grupper for vinsmaking, og kan dekke opp i restauranten for grupper for flere typer grupper  Se her

Brutus på Tøyen tar i mot egne grupper for vinsmaking, og kan dekke opp i restauranten for grupper for flere typer grupper 

Se her

 Vi serverer til alle av Sentralens lokaler, i tillegg til servering kommer lokalleie.  Sentralen er Oslo sitt nye kulturhus, med alt dere trenger av teknisk utstyr for å gjennomføre alt fra konferanse til konserter.  Restauranten : Kapasitet inntill 80 personer Marmorsalen:  Kapasitet runde bord: ca. 200 personer. Kapasitet langbord: 250 personer. Forstanderskapssalen:  Kapasitet runde bord: 90 personer. Kapasitet langbord: 110 personer. Vinterhagen : Kapasitet langbord: 50 personer.

Vi serverer til alle av Sentralens lokaler, i tillegg til servering kommer lokalleie.  Sentralen er Oslo sitt nye kulturhus, med alt dere trenger av teknisk utstyr for å gjennomføre alt fra konferanse til konserter.

Restauranten: Kapasitet inntill 80 personer
Marmorsalen: Kapasitet runde bord: ca. 200 personer. Kapasitet langbord: 250 personer.
Forstanderskapssalen: Kapasitet runde bord: 90 personer. Kapasitet langbord: 110 personer.
Vinterhagen: Kapasitet langbord: 50 personer.

 PEISESTUA   I våre lokaler har vi en peisestue som er tilgjengelig for booking av lunsj til grupper på ukedager. Rommet er lite og intimt, og egner seg best for grupper på inntil 20 personer. Bestilling må gjøres senest en uke i forkant.  

PEISESTUA

 I våre lokaler har vi en peisestue som er tilgjengelig for booking av lunsj til grupper på ukedager. Rommet er lite og intimt, og egner seg best for grupper på inntil 20 personer. Bestilling må gjøres senest en uke i forkant.

 

 Gurken Gurken Gurken Gurken er den lille rosa puben til Brutus og serverer frosne cocktails og østkantens mest spicy kyllingvinger. Åpent onsdag til lørdag fra 17-0. Gurken kan leies til private arrangement , boklanseringer og andre eventer. Det er plass til opptil 40 personer

Gurken Gurken Gurken Gurken er den lille rosa puben til Brutus og serverer frosne cocktails og østkantens mest spicy kyllingvinger.
Åpent onsdag til lørdag fra 17-0.

Gurken kan leies til private arrangement , boklanseringer og andre eventer.
Det er plass til opptil 40 personer