Smalhans

Smalhans tilbyr egne selskapslokaler for inntil 20 personer. I selve restauranten finnes det flere muligheter for langbord med inntil 36 gjester i den ene delen og 26 personer i den andre delen av restauranten. Bruke, eller bare å se verdien i noe som andre ser på som verdiløst.

Se her

Matsalen

Lokalet har alle konferanse fasiliteter, eget kjøkken og bar til lukkede selskap. Lokalet kan deles i to for mindre selskap, hvis dette er ønskelig. 

Kapasitet klasserom: 80 personer
Kapasitet kino: 110 personer
Gruppebord: 100 personer

Se her

 

Sentralen

Vi serverer til alle av Sentralens lokaler, i tillegg til servering kommer lokalleie. For å se alle lokalene vennligst se www.sentralen.no. Sentralen er Oslo sitt nye kulturhus, med alt dere trenger av teknisk utstyr for å gjennomføre alt fra konferanse til Heavy Metal konsert. 

Marmorsalen: Kapasitet runde bord: ca. 200 personer. Kapasitet langbord: 250 personer.
Forstanderskapssalen: Kapasitet runde bord: 90 personer. Kapasitet langbord: 110 personer.
Vinterhagen: Kapasitet langbord: 50 personer.

Strand

I Ballsalen er det høyttalere som egner seg til bakgrunnsmusikk og evnt. lys til projektorfremvisning. Det er montert lerret i taket. I Festsalen er det også høyttalere og anlegg som kan brukes til musikk, det er også montert lerret i taket. Ellers installerer vi det tekniske/ AV utstyret etter gjestenes behov og bestilling. 

Ballsalen kapasitet: 120 personer på runde bord.
Festsalen kapasitet: kongebord på 32 personer
Runde bord: 40 personer
Småbord (eventuelt langbrod fra veggen): 60 personer
Fotorommet kapasitet: langbord 16 personer
Whiteroom kapasitet: 10 personer. I Ballsalen er det høyttalere som egner seg til bakgrunnsmusikk og evnt. lys til projektorfremvisning. Det er montert lerret i taket. I Festsalen er det også høyttalere og anlegg som kan brukes til musikk, det er også montert lerret i taket. Ellers installerer vi det tekniske/ AV utstyret etter gjestenes behov og bestilling. 

Se her

 

Handwerk Botaniske

PEISSTUA

 I våre lokaler har vi en peisestue som er tilgjengelig for booking av lunsj til grupper på ukedager. Rommet er lite og intimt, og egner seg best for grupper på inntil 20 personer. Bestilling må gjøres senest en uke i forkant.

Grupper over 10 personer:  

Sandwich vegetar/kjøtt: 74,-(pr.pers)  

Kanelboller/Svele: 38,-/42,-(pr. stk).  

Kaffe/Te: 30,-    Økojuice/Brus: 48,-/56,-