Anders Braathen

Anders Braathen
      Det fremgangsrike kollektivet Lava Oslo ekspanderer videre og satser nå for fullt på kantinebransjen. De slår seg sammen med Du Godeste! – eid av Astrid Roppen - som gjennom flere år har utviklet et annerledes og bærekraftig kantinekonsept. Lava Oslo er kjent for sitt eierskap i profilerte Oslo restauranter som Sentralen, Smalhans, Strand Restaurant, Hitchhiker, The Golden Chimp, Handwerk, Brutus, Barsk Burger m.fl.  Sammen skal de videreutvikle Du Godeste under den nye merkevaren Dugurd. De skal levere matopplevelser til sine kunder med en god kombinasjon av det Du Godeste har utviklet over mange år – og det som kjennetegner Lava Oslo sin matfilosofi. Her vil det handle om å tilby mat som er i takt med tiden gjennom rene, naturlige og gode råvarer. En del er økologiske, men det viktigste er at maten er produsert av mennesker som selv setter kvaliteten i fokus. Med ansatte som bryr seg om hva de severer. God mat lages først og fremst med kunnskap, selvtillit og respekt for råvarene. Filosofien bygger derfor på bevissthet rundt råvarene og leverandørene. All god mat har en historie.

Det fremgangsrike kollektivet Lava Oslo ekspanderer videre og satser nå for fullt på kantinebransjen. De slår seg sammen med Du Godeste! – eid av Astrid Roppen - som gjennom flere år har utviklet et annerledes og bærekraftig kantinekonsept. Lava Oslo er kjent for sitt eierskap i profilerte Oslo restauranter som Sentralen, Smalhans, Strand Restaurant, Hitchhiker, The Golden Chimp, Handwerk, Brutus, Barsk Burger m.fl.

Sammen skal de videreutvikle Du Godeste under den nye merkevaren Dugurd. De skal levere matopplevelser til sine kunder med en god kombinasjon av det Du Godeste har utviklet over mange år – og det som kjennetegner Lava Oslo sin matfilosofi. Her vil det handle om å tilby mat som er i takt med tiden gjennom rene, naturlige og gode råvarer. En del er økologiske, men det viktigste er at maten er produsert av mennesker som selv setter kvaliteten i fokus. Med ansatte som bryr seg om hva de severer. God mat lages først og fremst med kunnskap, selvtillit og respekt for råvarene. Filosofien bygger derfor på bevissthet rundt råvarene og leverandørene. All god mat har en historie.

Web designer Lava Oslo