Julebord

Planlegger du julebord for vennegjengen eller et stort selskap med bedriften? Lava Oslo står for driften av 15 forskjellige restauranter og tilrettelegger for alle behov du måtte ha, samtidig som vi gir deg det lille ekstra som skaper den beste stemningen.

Med et fokus på diversitet og bærekraft hjelper de ulike stedene deg med å sette rammene for den store julelunsjen med kompisene eller en helaften med alle på jobben. Enkelte av restaurantene våre har også egne temakvelder før jul som du kan lese mer om her. Vi hjelper dere å skape de gode minnene så dere kan slappe av og nyte hverandres selskap.

Selskapslokaler

Vi har restauranter og steder med forskjellige lokaler rundt i Oslo, Bærum og Tønsberg. Uansett hva slags arrangement du har, har vi lokale som passer.
Inviter til selskap på en en restaurant, eller tilbring sommerkvelden med kollegaer, venner og bekjente ved vannet hos Strand. Samle familien på en restaurant, et chambré séparée, til anledninger som dåp, bryllupsfest, jubileum eller en minnestund. Hold bedriftsarrangement i kule eventlokaler. Hos oss er mulighetene mange.

Inne på hvert selskapslokale finner du en presentasjon av lokalet med bilder, tekst og annen relevant informasjon.
Usikker på hva som passer for deg - send en epost til selskap@lavaoslo.no, så hjelper vi med å plassere ditt arrangement.


SMALHANS  Smalhans lager juleinspirerte menyer hele førjulstiden, her er det ulike muligheter for både store og mindre grupper. Det er mulighet for eget lokale i Leiligheten som tar oppimot 18 personer. I tillegg må nevnes deres populære julelunsjer og egne husmannsmiddager med julemat i desember.  Ønsker å minne om at Smalhans holder åpent søndager og mandager. Leiligheten: 8-16 personer på langbord / 16-18 på gruppebord.        Restauranten: Opp til 36 på langbord. Les mer her.

SMALHANS

Smalhans lager juleinspirerte menyer hele førjulstiden, her er det ulike muligheter for både store og mindre grupper.

Det er mulighet for eget lokale i Leiligheten som tar oppimot 18 personer.
I tillegg må nevnes deres populære julelunsjer og egne husmannsmiddager med julemat i desember.

Ønsker å minne om at Smalhans holder åpent søndager og mandager.

Leiligheten: 8-16 personer på langbord / 16-18 på gruppebord.
Restauranten: Opp til 36 på langbord.
Les mer her.

THE GOLDEN CHIMP  The Golden Chimp er tro mot sine dumplingstradisjoner også i førjulstiden.  Man booke bord i vårt kjellerlokale for full meny, for grupper over 30 personer kan man få lokalet for seg selv. Ikke ute etter en full meny? Kom innom lokalet vårt i 1. etasje - og plukk fra menyen som du ønsker.  Les mer her.

THE GOLDEN CHIMP

The Golden Chimp er tro mot sine dumplingstradisjoner også i førjulstiden.

Man booke bord i vårt kjellerlokale for full meny, for grupper over 30 personer kan man få lokalet for seg selv.
Ikke ute etter en full meny? Kom innom lokalet vårt i 1. etasje - og plukk fra menyen som du ønsker.

Les mer her.

RESTAURANT HAAKON  Velkommen til stilige Haakon i Vika, hvor man kan leie restauranten for lukkede selskap på kveldstid. Kjøkkenet byr på bærekraftig og lokal julemat og mer kontinentale menyer.  Kom også innom vår lunsjbuffet, som serves hver dag mellom 11.00 og 13.30 - eller vår kaffebar med hjemmelagde godsaker.   Plass til 106 personer.   Auditoriet med plass til 54 personer i tilknytning til restauranten  Les mer her.

RESTAURANT HAAKON
Velkommen til stilige Haakon i Vika, hvor man kan leie restauranten for lukkede selskap på kveldstid. Kjøkkenet byr på bærekraftig og lokal julemat og mer kontinentale menyer.

Kom også innom vår lunsjbuffet, som serves hver dag mellom 11.00 og 13.30 - eller vår kaffebar med hjemmelagde godsaker.

 • Plass til 106 personer.

 • Auditoriet med plass til 54 personer i tilknytning til restauranten

Les mer her.

DEG 16  En fest på byens tak! Dugurds Himmer´n er en velutstyrt takterrasse i 14. etasje i Dronning Eufemias gate 16 med plass til 150 gjester.  Her er alt lagt til rette for uformelle sammenkomster av alle slag. Vi har installert grill og god lyd. Terrassen er behagelig møblert. Varmelamper og skyvedører i glass sørger for varme hvis det behøves. Les mer her.

DEG 16

En fest på byens tak! Dugurds Himmer´n er en velutstyrt takterrasse i 14. etasje i Dronning Eufemias gate 16 med plass til 150 gjester.

Her er alt lagt til rette for uformelle sammenkomster av alle slag. Vi har installert grill og god lyd. Terrassen er behagelig møblert. Varmelamper og skyvedører i glass sørger for varme hvis det behøves.

Les mer her.

HITCHIKKER  Nyoppussede Hitchhiker står klar til å ta dere imot med deres vri på gatemat fra alle verdens hjørner. Restauranten har mulighet for intime julebord på inntil 6 personer i båser, 16 personer ved Chefs table eller større grupper foran kjøkkenet. Vår nye bar fungerer også perfekt til en drink før eller etter middagen Les mer her

HITCHIKKER

Nyoppussede Hitchhiker står klar til å ta dere imot med deres vri på gatemat fra alle verdens hjørner.
Restauranten har mulighet for intime julebord på inntil 6 personer i båser, 16 personer ved Chefs table eller større grupper foran kjøkkenet.
Vår nye bar fungerer også perfekt til en drink før eller etter middagen

Les mer her

STASJONEN TØNSBERG  Serverer julemeny fra 5 November og har kapasitet til opptil 80 personer.  Les mer her.

STASJONEN TØNSBERG

Serverer julemeny fra 5 November og har kapasitet til opptil 80 personer.

Les mer her.

VEGA SNACKBAR  Kom i den helt ultimate julestemningen med en privat kinovisning eller teaterforestilling! Programsjefen på Vega Scene har plukket ut noen av sine julefavoritter som du kan velge mellom. Forestillingen etterfølges av middag fra Vega Snackbar i et av Vega Scene sine lokaler.  Pris, film- og matmeny for grupper på forespørsel Alle rettigheter i salene. Seter: 74 & 181  Har du testet Vega Snackbar sin Diner? Her får du en kombinasjon av kortreist, økologisk og bærekraftig mat. Du får i tillegg kjøpt digg kinosnacks Les mer her.

VEGA SNACKBAR

Kom i den helt ultimate julestemningen med en privat kinovisning eller teaterforestilling!
Programsjefen på Vega Scene har plukket ut noen av sine julefavoritter som du kan velge mellom.
Forestillingen etterfølges av middag fra Vega Snackbar i et av Vega Scene sine lokaler.

Pris, film- og matmeny for grupper på forespørsel
Alle rettigheter i salene. Seter: 74 & 181 
Har du testet Vega Snackbar sin Diner? Her får du en kombinasjon av kortreist, økologisk og bærekraftig mat. Du får i tillegg kjøpt digg kinosnacks
Les mer her.

KATLA OSLO  På Katlas kjøkken står Atli Mar Gunnarsson i spissen, og lager digg mat med inspirasjon fra Island, Mexico og Asia.  Her er det mulighet for Chambre Separee for inntil 16 personer, samt større grupper i restauranten.  Katla holder også åpent mandager før jul. Prøv også baren til Katla, som server margaritas - og barmat som lammekebab, takoyaki og mer frem til midnatt.  Les mer her.

KATLA OSLO

På Katlas kjøkken står Atli Mar Gunnarsson i spissen, og lager digg mat med inspirasjon fra Island, Mexico og Asia.
Her er det mulighet for Chambre Separee for inntil 16 personer, samt større grupper i restauranten.

Katla holder også åpent mandager før jul.
Prøv også baren til Katla, som server margaritas - og barmat som lammekebab, takoyaki og mer frem til midnatt.

Les mer her.

STRAND RESTAURANT  Strand Restaurant har plass til små - og store julebord i idylliske omgivelser i Høvik.  Velg mellom klassisk julemat eller sesongbasert meny, enten i restauranten eller i eget lokale. Strand passer også bra for familier, med egen meny for barna.  Ballsalen:    120 personer på runde bord. Fotorommet: 16 personer på langbord White room : 8 personer på langbord Festsalen:   15- 60 personer med ulike oppsett. Les mer her.

STRAND RESTAURANT

Strand Restaurant har plass til små - og store julebord i idylliske omgivelser i Høvik.

Velg mellom klassisk julemat eller sesongbasert meny, enten i restauranten eller i eget lokale.
Strand passer også bra for familier, med egen meny for barna.
Ballsalen: 120 personer på runde bord.
Fotorommet: 16 personer på langbord
White room : 8 personer på langbord
Festsalen: 15- 60 personer med ulike oppsett.

Les mer her.

SENTRALEN MAT  På Sentralen Restaurant har de en dansk inspirert julelunch som er midt i blinken for familier og ikke minst bedrifter som skal møtes før jul. På kvelden kan du velge mellom a la carte, eller vårt Sentralt Utvalg hvor kokkene setter sammen en sharing meny til dere. Det er plass for store og små selskap i vår restaurant,  Det er også mulighet for å leie Sentralens lokaler for større julebord, hva med julebordet i bankens gamle hvelv? Se Sentralen sine nettsider for bilder av alle selskapslokaler.  I kafeen kan man på dagtid ta seg en god lunsj, mens på ettermiddagen ta seg byens beste surdeigspizza. Hver fredag har vi også etterjobb med ny middagsrett Les mer her.

SENTRALEN MAT

På Sentralen Restaurant har de en dansk inspirert julelunch som er midt i blinken for familier og ikke minst bedrifter som skal møtes før jul.
På kvelden kan du velge mellom a la carte, eller vårt Sentralt Utvalg hvor kokkene setter sammen en sharing meny til dere. Det er plass for store og små selskap i vår restaurant,

Det er også mulighet for å leie Sentralens lokaler for større julebord, hva med julebordet i bankens gamle hvelv? Se Sentralen sine nettsider for bilder av alle selskapslokaler.

I kafeen kan man på dagtid ta seg en god lunsj, mens på ettermiddagen ta seg byens beste surdeigspizza. Hver fredag har vi også etterjobb med ny middagsrett

Les mer her.

HANDWERK BOTANISKE  Peisestua: Lunsjmøter opp til 20 personer.  Les mer her.

HANDWERK BOTANISKE

Peisestua: Lunsjmøter opp til 20 personer.

Les mer her.

BRUTUS   Les mer her.

BRUTUS

Les mer her.