Sentralen_crew_2018_lower_res.jpg

LEDIGE JOBBER 

ER DU PÅ JAKT ETTER NYE UTFORDRINGER OG FAGLIG PÅFYLL?

Ledige stillinger for øyeblikket

THE GOLDEN CHIMP

Søker kokk fra 1. oktober. Du bør være positiv, effektiv og like å jobbe godt i team. Golden chimp ligger på Tøyen/Grønland og serverer dumplings og asiatisk inspirert mat med en moderne touch. Send CV til robin@thegoldenchimp.no

STRAND RESTAURANT

Søker konditor/pastrychef fra medio oktober. Du bør ha konditor fagbrev, kunne jobbe selvstendig, være fleksibel og jobbe godt i team. Strand er et stort mathus med restaurant, uteservering og selskapslokaler.

Send cv og søknad til: madelene@strandrestaurant.no

STASJONEN I TØNSBERG

Søker kjøkkensjef fra september. Du bør ha fagbrev, erfaring fra tilsvarende jobb, være positiv og fleksibel. Vi tilbyr en spennende, utfordrende jobb med konkurransedyktig lønn.

Fantastiske Stasjonen med restaurant, bar, scene og kantine skal være Vestfolds fremste spisested

Send cv og søknad til dag@stasjonentb.no

SENTRALEN

Søker Hovmester, servitør og ekstrahjelper. Du må være positiv, være serviceinnstilt og jobbe godt i team. Sentralen er et av Norges største kulturhus beliggende midt i Oslo Sentrum. Vi har kafeteria, restaurant, barer og selskapslokaler.

Send cv og søknad til mat@sentralen.no


Sentralen_gruppebilde_lower_res.jpg

Lava Oslo står for driften av tilsammen 17 restauranter og kafeer

Et kjennetegn som går igjen i våre prosjekter er fokuset på diversitet og bærekraft, og vi er alltid på utkikk etter ansatte som bryr seg om hva som blir servert. Dyktig personell er avgjørende i møte med en stadig mer krevende bransje. Derfor opererer vi med et omfattende læringsprogram på alle våre steder hvor vi har stor respekt og interesse av å jobbe med unge mennesker. Vi vil inspirere, motivere og tilrettelegge for at flere velger disse yrkesfagene og forstår stoltheten og tradisjonen som ligger bak arbeidet vi utfører. God mat lages først og fremst med kunnskap, selvtillit og respekt for råvarene. All god mat har en historie.

Er du på utkikk etter en arbeidsplass hvor du får muligheten til å stige i gradene samtidig som du får brynet deg på nye utfordringer? Send oss en åpen søknad med vedlagt CV så tar vi kontakt med deg så fort vi har mulighet.


Velkommen til oss!


 👨🏻‍🍳 👩🏻‍🍳 ▶️ jobb@lavaoslo.no

REKRUTTERING OG UTDANNELSE

Dyktig personell er avgjørende i møte med en stadig mer krevende bransje. Derfor har Lava Oslo et omfattende læringsprogram på våre steder, der vi har stor respekt og interesse for å arbeide med og for unge mennesker. Vi vil inspirere, motivere og tilrettelegge for at flere velger disse yrkesfagene og forstår stoltheten og tradisjonen som ligger bak arbeidet vi utfører. 
Vi er opptatt av detaljer og profesjonalitet i alle ledd. Fra måten en gjest blir møtt på til en inngående kunnskap i etisk matlaging. Vi ønsker å ta tiden tilbake, sette håndverket i høysetet og gå grundig til verks.

En styrke ved å drive flere ulike serveringssteder er at vi har mange muligheter for å øke den enkeltes spisskompetanse. Lærlingene har et stamsted, men rullerer mellom Lava Oslos ulike steder for å oppnå så bred erfaring som mulig. Vi forholder oss til formelle opplæringskrav, men strekker oss enda litt lenger og har laget en egen opplæringsbok som alle får utdelt ved oppstart. Våre lærlinger får mulighet til å delta i mesterskap, lage pop-up restauranter med mentorer, dra på inspirasjonsturer hos produsenter, ha mesterklasser og dra på studieopphold. 

Ved å overbringe kunnskap og erfaring gjennom å gå i lære, kan en gammel tradisjon løfte oss inn i fremtiden. En fremtid som er utdannet og erfaren!